RUMAS DESIGN

quadro counter & high

Quadro counter- og højbord er et stilsikkert valg til privat som erhverv. Quadro kan bruges i alle mulige sammenhænge og er enormt populære til indretningen af fleksible miljøer hvor der lægges op til ophold og samtaler, siddende som stående.

Med sit klassiske design er Quadro et oplagt valg til halls, receptionslokaler, kantiner, konferencelokaler, storkontorer osv. Bordet er produceret i materialer i højeste kvalitet og er yderst holdbart.


Bordplade:
19-21 mm plade med lige kant

25-27 mm MDF med faset kant

Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, HPL laminat, Finex nano-laminat, Finér, Forbo linoleum
Stel: Fuldsvejset rørstel 38 mm
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, støvgrå
Højde: Counter: 90 cm. Højbord: 105 cm
Mål: b: 60 / 80 cm x b: 140 / 160 / 180 / 200 / 220 / 240 cm
Specialmål kan laves i følge aftale/tilbud.


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.