RUMAS DESIGN

quadro loungebænk

Quadro loungebænk har et klassisk design der gør den anvendelig i mange sammenhænge og indretninger. Det være sig i entré, reception, hall, venterum, lounge område osv.

Quadro loungebænk står på rumas’ klassiske fuldsvejsede Quadro-stel. Hynden er kraftig, produceret i koldstøbt skum, som er beklædt med en slidstærk polstring, der kommer i mange variationer.


Stel: 38 mm. runde stålrør
Stelfarver: Sort, hvid, sølv
Hynde: Kraftig fastmonteret 50 mm hynde
Højde: 46 cm (+ 5 cm hynde)
Dybde: 50 cm
Bredde: 160 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.