DEBERENN BY RUMAS

shelly mini

Shelly Mini er en fantastisk løsning til kontorlokaler eller offentlige områder, der leder efter kompakte og originale designs. Den er ideel til begge; lænestolen passer både i formelle områder og de steder, der er udpeget til komfort og afslapning.

Lænestolen har en kompakt form, hvilket er en vigtig egenskab i områder med begrænset plads. Dens rene linjer gør den velegnet til de fleste slags miljøer.

Ønskes en større udgave af lænestolen findes storesøstermodellen også: Shelly


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Polstring: Gabriel, Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 64 cm
Siddehøjde: 47 cm
Bredde: 64 cm
Dybde: 62 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.