DEBERENN BY RUMAS

shelly

Shelly tilbyder en funktionel enkelhed og moderne æstetik, som dæmpes af blødheden og varmen fra den quiltede skalmulighed. Den udføres i en stor – og lillesøster model, og skaber med sine mange forskellige polstringsmuligheder et væld af designkombinationer.

Shelly stolen er en ideel løsning til kontorlokaler eller offentlige områder, der søger at udtrykke sig igennem et kompakt og originalt design. Stolen er ideel i forhold til begge dele, og passer godt ind i både formelle områder og miljøer designet til komfort og afslapning.

Multifunktionslænestolen gør sig godt i lobbyområder både som et selvstændigt blikfang eller som en del af en indbydende siddegruppe.

Med Shelly kan man skabe forskellige udtryk: enten helt stramt eller et mere borgerligt og elegant udtryk, men man kan også vælge at bevæge sig over i en mere afslappet og quiltet udgave. Endelig kendetegnes stolen ved en praktisk automatisk 110° roterende base.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Polstring: Gabriel, Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 78 cm
Siddehøjde: 43 cm
Bredde: 68 cm
Dybde: 74 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.