DEBERENN BY RUMAS

solo x

Solo X er et elegant og stilfuldt bord i et raffineret design.

Den koniske bund giver Solo X et svævende udseende, men alligevel en stabil placering mod jorden.

Bordet fås i et væld af størrelser og designs, der giver fantasien frit løb i indretningen af et lokale. Solo X tilbyder et væld af valgmuligheder i både farver og former.

Blød op med et organisk formet design, eller være nytænkende med en utraditionel stelfarve og leg med placeringer i højder og størrelser. Med bordets mobilitet kan man let ændre på opstillinger, så man ikke behøver at låse sig fast i én løsning.


Bordplade: Rund eller organisk (amorf)
Overflade: Laminat, finér, marmor
Stel
: Lakeret metalstel, trompetform
Stelfarver: Vælg mellem flere RAL farver
Højde: 34, 38, 42, 60, 72, 102 cm
Mål:
Rund: ø40, ø60, ø80 cm
Organisk (amorf): 51 x 32 cm, 70 x 45 cm, 80 x 51 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til hele kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.