RUMAS DESIGN

square

Det kantede stel giver Square bordet et stilrent, nordisk touch. Square er et elegant bord, der med sit enkle design skaber ro og lethed til mødelokale, kantiner etc.

Med en flot finish og smukke steldetaljer er bordet tidløst, klassisk og passer ind i alle sammenhænge. Square bordet kan leveres i adskillelige størrelser og kan derfor også egne sig til andre lokaler som skrivebord, hjemmearbejdsplads, kantine- eller mødebord.

Stilleskruer i stellet gør at bordet kan indstilles korrekt i højden. Square kan leveres i mange forskellige størrelser og former.


Bordplade:
19-21 mm SLIM spånplade med lige kant

Kant: ABS, linoleums ABS
Overflader: Melamin, HPL laminat, Fenix nano-laminat, Finér, Forbo linoleum
Stel: Fuldsvejset stålstel af 30 x 30 mm firkantet rørstel
Stelfarver: Sort, hvid, alu, støvgrå
Højde: 72 cm, udvalgte størrelser i h: 45 cm (loungebord)
Mål: 65 x 130 cm, 65 x 180 cm. Standardmål fra 80 x 80 cm – 100 x 260 cm. Loungebord: 65 x 80 cm, 80 x 80 cm, 100 x 100 cm.
Specialmål kan laves i følge aftale/tilbud.


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.