RUMAS DESIGN

square cubus lounge

Square cubus har med sin runde bordplade på det kubeformede bordstel sit helt eget udtryk, idet de to former kontrasterer hinanden og giver et interessant modspil. Bordet præsenterer sig godt i såvel café, lounge eller som mødebord på kontoret.

Der kan med fordel vælges Furniture Linoleum til Square cubus, Furniture Linoleum er et 100 % naturligt materiale med antibakteriel egenskab. Ydermere er Furniture Linoleum antistatisk, lydabsorberende, fedtafvisende og den matte overflade absorberer lyset således refleksion undgås. Furniture Linoleum har en selvhelende effekt, Furniture Linoleum kan fås i mange tidsvarende farvevariationer.


Bordplade:
19-21 mm SLIM spånplade med lige kant

25-27 mm MDF med faset kant

Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, HPL laminat, Fenix nano-laminat, Finér, Forbo linoleum
Stel: Fuldsvejset stålstel af 30 x 30 mm firkantet rørstel
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, støvgrå
Højde: 45 cm
Mål: Ø 65 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for at skabe unikke, slidstærke produkter – altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.