RUMAS DESIGN

square cubus loungebænk

Square Cubus bænk har et unikt design der gør den anvendelig i mange sammenhænge og indretninger. Det være sig i entré, reception, hall, venterum og lounge områder.

Loungebænken står på rumas’ klassiske fuldsvejsede Square Cubus stel – et kubisk stel, som udgøres af firkantede rør.

Hynden er kraftig, produceret i koldstøbt skum, som er beklædt med mulighed for polstring i både stof og læder i mange farvevariationer. Hynden er fastmonteret og yderst robust i brug.


Hynde: 50 mm. koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Fuldsvejset kubisk stel af 30 mm firkantede stålrør
Stelfarver: Hvid RAL 9016, støvgrå RAL 7037, sort RAL 9005, sølv RAL 9006
Polstring: Udvalgte polstringer fra Camira fabrics, Gabriel, Kvadrat, Alonso Mercader, Sørensen læder
Højde: 46 cm (+5 cm hynde)
Dybde: 50 cm
Bredde: 160 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

kontormøbler siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.