Malene Ejsing Nørgård

wall

2-dimentionel skærmvæg

Design og praktiske anvendelsesmuligheder går op i en højere enhed med denne solide skærmvæg.

Skærmvæggen har et dynamisk udtryk der med sine faste lameller skaber en privat zone, som ’åbner og lukker’ for lys og indkig når man bevæger sig rundt i lokalet. De skjulte hjul gør væggen mobil og nem at flytte. Lamelvæggen produceres i lakeret eg, hvorved den smukke naturlige finérstruktur bevares.

Væggen kan med fordel bruges i kantiner, restauranter og åbne kontormiljøer.


19 mm MDF/spånplade belagt med finér og kantet men massive kantlister. Rammen er samlet på gering. Foden er udstyret med metalforstærkning og med skjulte hjul.

Mål: h: 160 cm, b: 100 cm. Fod: 45,6 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

Malene Ejsing Nørgård

Malene Ejsing Nørgård er udannet furniture designer fra Teko og har desuden et svendebrev som møbelsnedker.

Malenes tilgang til design er meget ligetil, og hun har et enkelt og rent formsprog. Ifølge Malene skal design opfylde følgende kriterier: Funktionalitet, æstetik samt fleksibilitet.  Malene er optaget af at sammensætte materialer og eksperimentere med farver.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.