CHRISTOPHE PILLET

wall street

Wall Street er designet af Christophe Pillet og er kendetegnet ved en minimalistisk og blid form, der indbyder til interaktion mellem mennesker. Den har en enestående komfort og rummelige proportioner. Og med et design af sofistikerede, stilfulde og elegante linjer finder Wall Street stolen sin plads i hyggelige, moderne rum, hvor man komfortabelt kan vente, arbejde eller blot slappe af. De polstrede elementer og de forskellige baser kan fremstilles i alle stoffer og finish fra Deberenn farveprøver. Wallstreet fås med lav og høj ryg og med fast medestel eller 4-stjernet drejestel med eller uden returdrej.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Medestel, 4-star drejeligt
Stelfarver: Sort, hvid, chrome, RAL-farver
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 82, 106 cm
Siddehøjde: 43 cm
Bredde: 69 cm
Dybde: 67 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
AGENCE PILLET

christophe pillet

For designeren Christophe Pillet er lethed og enkelthed de vigtigste principper. Hans balance imellem elegance og raffinement har gjort ham til en af ​​de sjældne franske designere, der har fået global anerkendelse ved at designe hoteller, butikker og styre kunstneriske projekter i USA, Storbritannien og Japan. Han har vundet stor international anerkendelse for spektret og kvaliteten af ​​sine kreationer.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.