JØRGEN POSBORG

zetby konference

Zetby konferencebord er, som hæve-/sænkebordet af samme navn, et unikt arkitekttegnet bord med eksklusiv finish som står smukt i alle rum.

Zetby designet vil give mødelokalet et særpræg med sine linjer og konstruktion hvad enten det står alene eller i samme lokale/bygning som Zetby hæve-/sænkebordet. På denne måde skabes et eksklusivt look med fokus på at skabe samhørrighed og ro i indretningen.

Vores konferencebord er designet af Møbelarkitekt Jørgen Posborg og har sit eget unikke udtryk. I silhuetten ses de skråtstillede fødder og søjlen der hænger svævende i luften. Konferencebordets design er elegant og i øjnefaldende og tilfører konferencerummet stil, charme og eksklusivitet.


Bordplade:
19-21 mm SLIM spånplade med lige kant

25-27 mm MDF med faset kant

Kant: ABS, linoleums ABS, lakeret
Overflader: Melamin, HPL laminat, Finex nano-laminat, Finér, Forbo linoleum
Stel: Fuldsvejset stålstel
Stelfarver: Sort, hvid, sølv – Tillæg for chrome fod
Højde: 72 cm
Mål:
Enkelt plade: 100 x 200/220/240/260 cm
2 plader med samling: 100 x 320 cm, 100 x 400 cm
Rundt: Ø 150 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.