JØRGEN POSBORG

zetby

Zetby hæve-/sænkebordet har et unikt stel på stillefødder. Bordpladen har integreret kabelkanal der skjuler alle kabelføringer og bidrager til et stilrent look. Zetby kommer til sin ret, hvor der ønskes et fleksibelt arbejdsmiljø, med mulighed for mobilitet eller blot hvor elegance og godt design er målet.
Bordpladen er elegant med Furniture Linoleum, laminat eller finér og med de mange farvevariationer og overflader bliver dit Zetby-bord tilpasset netop dine ønsker og behov.


Bordplade:
19-21 mm SLIM spånplade med lige kant

25-27 mm MDF med faset kant

Kant: Mat ABS, lakeret
Overflader: Melamin, HPL laminat, Fenix nano-laminat, Forbo linoleum, Finér
Stel: 3-søjlet stel med runde søjler og ben på stillefødder. Integreret kabelbakke.
Betjening: Fingertouch integreret i bordpladen
Stelfarver: Sort eller hvid.
Vandring: 62 – 128 cm
Mål:
Rektangulære plader: 90 x 180 cm, 100 x 200 cm
Rektangulære plader med mavebue: 90 x 180 cm, 100 x 200 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

kontormøbler siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.