DEBERENN BY RUMAS

pinto modulsofa

Pinto-kollektionen tilbyder med sit design en bred vifte af siddemuligheder fra sofaer og puffer til lounge- og lobbyområder.

Farvesammensætningen i de forskellige moduler kan være med til at understrege de fine former, skabe dynamik og harmoni og binde de forskellige elementer sammen.

Pinto-serien komplimenteres med cirkulære lave eller bærbare borde til arbejdspladser og ventepladser eller i loungeområder.

Pinto sofamoduler kan placeres enkeltvis, som uafhængig sofa eller sammensættes i formationer der er tilpasset rum og bruger.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Fast undersokkel med stillefødder
Stelfarver: Sort, hvid, RAL-farver
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 77 cm
Siddehøjde: 40 cm
Bredde: 120 cm (endemodul lige / bue), 180 cm (enkeltsofa), 182 cm (midtermodul bue)
Dybde: 87 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.