DEBERENN BY RUMAS

r2

R2 er opkaldt efter den kloge, elskelige og funktionsorienterede R2-D2 fra den legendariske Star Wars.

R2 tilbyder en blød sædeoverflade og komfort og kan bruges med eller uden en skrivepude. Med forskellige stof- og farvemuligheder bringer R2 farve, bevægelse og liv til alle opholdsrum: fra arbejdsområder til uddannelsesinstitutioner og fra hjem til loungeområder. Med sin opbevaringsplads placeret under siddeområdet, kan den opbevare bøger, magasiner og personlige genstande.


Overflader: Polster
Stel: Metal med fastmonteret siddepude
Stelfarver: Sort, hvid, RAL-farver
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 47 cm
Bredde: Ø 40 cm


DOWNLOAD
DWG

Data blad

STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.