DAVID FOX

reptile mini

Reptile mini er designet af engelske David Fox og består af en flot kombination af enkelt design og fantastisk komfort.

Stolen har en rigtig fin organisk form som tilfører den integrerede ryg og sæde et indbydende look. Reptile mini passer godt ind i adskillelige sammenhænge og kan således bruges som mødestol, loungestol samt som gæstestol på hotelværelser. Den sikre kombination af design og ergonomi, gør stolen helt sin egen.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: 4-ben med/uden armlæn, 5-star fodkryds/hjul med højdejustering
Stelfarver: Sort, hvid, metallic, chrome, RAL-farver
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 83, 80-92 cm
Siddehøjde: 46, 43-55 cm
Bredde: 60, 67 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
DAVID FOX DESIGN

david fox

David Fox Design er en britisk baseret industri- og produktdesignrådgivning. Siden etableringen af ​​virksomheden i 2002 har David Fox arbejdet med en international klientliste og vundet mange prestigefyldte designpriser. Hans velafbalancerede, innovativt detaljerede, forenklede former giver hans arbejde en tidløs æstetik. Hans design og udtryk er derfor synonym med en langsigtet visuel harmoni.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.