RUMAS DESIGN

square counter & high

Square counter- og højbord er kendetegnet ved det minimalistiske firkantede stel samtidig med at det er yderst solidt og stabilt. Bordet er produceret i materialer i højeste kvalitet og er i den grad et holdbart bord.

Counter- og højborde som Square bidrager til alsidighed og fleksibilitet i lokaler, hvor der lægges op til ophold og samtaler, stående som siddende.

Med sit minimalistiske design er Square et stilsikkert valg til halls, receptionslokaler, kantiner, konferencelokaler, storkontorer osv. Der er mulighed for at lege med farverne på bordplade og kanter – og på den måde give dette bord sin helt egen identitet.


Bordplade:
19-21 mm SLIM spånplade med lige kant

Kant: ABS, mat ABS
Overflader: Melamin, HPL laminat, Finex nano-laminat, Finér, Forbo linoleum
Stel: Fuldsvejset rektangulært rørstel 30 x 30 mm
Stelfarver: Sort, hvid, alu, støvgrå
Højde: Counter: 90 cm. Højbord: 105 cm
Mål: d: 60 / 80 cm x b: 140 / 160 / 180 / 200 / 220 / 240 / 260 cm
Specialmål kan laves i følge aftale/tilbud.


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

kontormøbler siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.