RUMAS DESIGN

square counterbænk

Square counterbænken er en klassisk og tidløs bænk der er anvendelig i alle sammenhænge og indretninger. Heriblandt kantiner, åbne kontorer, entréer og meget mere.

Square counterbænken står på et stel af firkantede rør som skaber et minimalistisk og enkelt udtryk, med en lækker fodskammel for komfort.

Bænken passer perfekt til borde som Square counterbord.

Hynden er kraftig, produceret i koldstøbt skum, som er beklædt med en slidstærk polstring i mange farvevariationer. Hynden er fastmonteret og yderst robust i brug.


Hynde: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: 4 ben fuldsvejset stålstel
Stelfarver: Sort, hvid, sølv, mellemgrå
Polstring: Kontakt os for polstringsmuligheder
Højde: 60 cm
Bredde: 40 cm
Længde: 160 cm


DOWNLOAD

DWG

Datablad

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag produceres en stor del af vores møbler på fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

design med sjæl

Som mennesker inspireres vi af vores miljø. Hos Rumas er vi håndværkerne, der skaber smukke, behagelige rum, der giver optimale vækstbetingelser for energien og glæden. Rum hvor tankerne kan tage form i fred.

Respekt for håndværkstraditionerne, snedkerfaget og godt gammeldags hårdt arbejde er en del af vores DNA. Gentænkt, formfuldendt og gennemført design er vores ambition.