DEBERENN BY RUMAS

city

City sofaen er en elegant modulsofa med et hav af muligheder. Sofaen kan sammensættes i flere forskellige kombinationer, hvilket gør den fleksibel i indretningen. Med sit minimalistiske udtryk passer den godt ind i den nordiske indretningsstil, samtidig med dens bløde sæder og rygstøtte gør sofaen både behagelig og afslappende at sidde i. De lette, slanke ben komplimenterer smukt sofaens puffy udtryk.

Serien fåes i både stol, to- og tre personers sofaer og med en puf til.

 


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Ben
Stelfarver: Sort, hvid, chrome, RAL-farver
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat, Gabriel
Højde: 70 cm
Siddehøjde: 38 cm
Bredde: 75 / 85 / 180 / 230 cm
Dybde: 75 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for at diskutere markedets behov, designholdninger samt Deberenns produktions- og designstrategier.