DEBERENN BY RUMAS

mona high

Mona High er et komfortabelt loungemøbel med et rent og klassisk look. Mona High tilbyder med sin høje ryg og sider en afsondret sfære, hvad enten du sidder alene eller i en mindre gruppe. Det elegante quiltede sæde- og rygstykke rammer den moderne indretning og tilfører sofaen sit minimalistiske og indbydende udtryk.

Designets lethed understreges af et slankt medestel, som hæver møblet og giver let adgang til rengøring. Mona serien findes både som sofa og stol og giver mulighed for, at kombinere flere farver og polstringer. Serien fås både i læder og tekstil, med og uden quilting og kan således opfylde et eventuelt behov for rengøring med sprit.

Små drejelige arbejdsborde kan monteres i bredde 192 cm og sofaerne kan samles til kupé.


Stoleskal: Koldstøbt formskum
Overflader: Polster
Stel: Medestel
Stelfarver: Sort, hvid, chrome, RAL-farver
Polstring: Camira fabrics, Kvadrat
Højde: 124 cm
Siddehøjde: 42 cm
Bredde: 80 / 132 / 162 / 192 cm
Dybde: 90 cm


DOWNLOAD
DWG
Datablad
STUDIO DEBERENN

mustafa kadioglu

Deberenn skaber international kvalitet gennem design og produktion af stole og sofaer til alle kontraktmøbelprojekter. Kollektionen tilbyder en bred vifte af møbler til kontorer, hoteller, hospitaler, restauranter og loungeområder. Den er kendetegnet ved innovativ komfort, ergonomi og design, hvor  æstetik, kvalitet og funktionalitet er det første trin til førsteklasses produktdesign.

DEBERENN BY RUMAS

studio deberenn

Designstudiet Deberenn består af en gruppe arkitekter under ledelse af Deberenn’s ejer Mustafa Kadioglu. Arkitekterne har arbejdet sammen i mere end 20 år. Mustafa Kadioglu oprettede designstudiet Deberenn i 2008 og gruppen mødes hver 3. måned for, at diskutere markedets behov, designholdninger samt deberenns produktions- og designstrategier.