RUMAS DESIGN

slyde skydelågeskab

Slyde skydelågeskab er et stilrent og solidt skydelågeskab med soft close. Skabet optager minimum plads i forhold til funktionaliteten grundet skydelågerne – modsat svinglåger, der har en svingradius, som kræver mere plads i indretningen. Slyde serien produceres med kraftig top og bund for et ekstra solidt opbevaringsmøbel. Der kan naturligvis monteres hængemapperamme og skuffer i skabet.

Slyde er et optimalt opbevaringsmøbel til indretning af kontorer, storrumskontorer, hjemmekontoret på grund af det enkle design og optimale pladsudnyttelse.
Udvid opbevaringsvæggen med skabs- og reol moduler i b:80 cm.

Slyde skydelågeskab findes også som skænk.


Låger: Melamin, laminat, nano-laminat, finér, linoleum – Med blødt selvindtræk.
Greb: Træ eller metal
Sokkel: 10 mm stilleskrue som standard – hjul, vinkelfødder, fast sokkel eller vægbeslag mod mindre tillæg
Sokkelfarver: Sort, hvid, alu (fast melamin sokkel)
Højde: 90 cm, 120 cm
Bredde: 120 cm, 160 cm
Dybde: 45 cm


DOWNLOAD DWG
RUMAS DESIGN

rumas

Hos rumas har vi designet kontormøbler siden 1969 og har hele vejen været 100% danskejet. I dag producerer vi selv en stor del af vore møbler på egne fabrikker i Aalborg og Nørresundby i tæt samarbejde med et hold af nyskabende, idéudviklende og passionerede designere og arkitekter fra ind- og udland.

RUMAS DESIGN

håndværk siden 1969

Det er et bevidst valg, at vi har egen produktion og egne snedkere. Det betyder nemlig, at vi kan være med i hele processen lige fra idé til produktion. Vi kan garantere, at der udelukkende bruges markedets bedste råvarer og materialer for, at skabe unikke, slidstærke produkter – og altid med omtanke for både natur, miljø og kvalitet.